Sivrikavak Ortaokulu

Telefon : 03263311246 Okul Müdürü 5075136274
WEB https://sivrikavakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : SİVRİKAVAK MAH. SİVRİKAVAK SK. SİVRİKAVAK ORTAOKULU SİTESİ SIVRIKAVAK ILKOKULU BLOK NO: 96 ALTINÖZÜ / HATAY
VİZYON : Milli Eğitimin temel ve genel ilkeleri doğrultusunda ulusal ve evrensel değerlerle donanmış akla ve mantığa dayalı okuyan, araştıran, sorgulayan, bilgi edinme ve kullanma yollarını bilen teknolojinin getirdiği araç ve gereç kullanımını sağlayarak, günlük yaşamın bir parçası haline getirmeyi başarabilen; ilgi alanlarına uygun aktivitelerde yer almasına yardımcı olan, hayata ve üst öğrenime hazırlayan eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen, iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, yaratıcı, sağlıklı özgür bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Servis : Öğretmen servisi mevcuttur